Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
u mnie poranki sa cholernie zimne... a teraz slonce grzeje wiec A. mi drewno obrabia w ogrodzie a ja moglam balkon odkurzyc
Macie tak?
ha ha ha kiedys tak mialam ale teraz prawie wszedzie mam rurki na kable, mhh... jak to sie tam nazywa ...
no cos w tym stylu tylko okragle https://www.google.de/search?q=kabelabd … 3346803250
Niedługo się będę musiał za to wziąć i tak myślałem jak to zrobić. Rurki w sumie dobry pomysł, ale pierwsza myśl to trytytki
Wlasnie mi w pogodzie powiedzieli ze będzie u Nas wiało... chlip... halny is comming.... będzie migrena jak nic
'I know I'm selfish, I'm unkind' Placebo
'...and all we can do is to wail and weep to the saddest song' HIM
Ja lubię wiatr. Ile masz kilometrów do jakichś większych gór?
jak ja wiatru nie lubie raz jak bylam w parku to po huraganie wielkie drzewo przewrocilo sie na lawke obok mnie i mojego dziecka ( a ja chcialam tam usiasc kilka minut wczesniej tylko Ami mi plakala ze nie chce tam) i to drzewo zmiazdzylo te lawke totalnie a jego czesc rozwaila metalowa baeriere od ogrodzenia od jeziorka .. ehhh tak to mnie scisnelo ze strachu za serce ze juz wiatru nie lubie i zawsze mam stres jak slysze wiatr ze znowu cos sie stanie
Ile masz kilometrów do jakichś większych gór?
90 km do Tatr Wystarczająco duże góry?
A rzut beretem, a raczej w koło mnie bo mieszkam w kotlinie są: beskid sądecki, beskid wyspowy i beskid niski
No niech będą już te tatry xd Zazdraszczam
Oj tam Tatry! Umnie tez jest pięknie!
Wiadomość dodana po 01 min 32 s:
To widok na Radziejową - najwyższy szczyt beskidu sądeckiego. Trasa z Rytra na Przehybę. Umarłam tam raz prawie
Ale pięknie!! <3
Nic nie widać
Taaa
Nie pociesza mnie to xd
Teraz tak. Pięknie
pieknie, gory mi sie podobaja ale tylko do krotkiego urlopu mam traume z gorami, ja to chce mieszkac tam gdzie plasko jest
a jeszcze jakby morze albo jezioro chociaz bylo ahhhhh .....
jutro wysle toto lotto
ja w sumie to mam płasko góry są w oddali... Chociaż mój kolega z białegostoku i koleżanka z śląska jarali się, ze ja mam GÓRY... a ja do nich, ze przecież DALEKOOOO... no ale dla nich to już było WOW
ha ha ha z Bialegostoku a akcent tez bialostocki mial? oni tak fajnie mowia w stylu Kargul i Pawlak
a nic... jakos tak jesiennie, pelno lisci na chodniku na ziemi, a Manfred oczywiscie gdzie pojdzie robic kupe?? i potem z woreczkiem szukaj tej kupy w tym stosie
Zimno, wiatr, mokro jest bleeeeee